گفتمان دانشجویی دانشجویان دانشکده فقه و حقوق

گفتمان دانشجویی با موضوع صلح از دیدگاه اسلام و حقوق بین الملل با تاکید بر ضرورت آن برای افغانستان با حضور جمع کثیری از دانشجویان، اساتید پوهنتون خاتم النبیین (ص) غزنی، رئیس، منشی و برخی از وکلای شورای ولایتی درسالن اجتماعات کتابخانه برگزار گردید.
مراسم با تلاوت آیات از کلام الله مجید و پخش سرود ملی آغاز شد. و سپس استاد محقق سرپرست دانشکده فقه و حقوق ضمن خیر مقدم به حاضرین، با تاکید بر اهمیت صلح از دیدگاه اسلام وظیفه دانشجویان را در برقراری صلح مهم دانست. و ی گزارش کوتاهی از برگزاری موفقانه مسابقه کتابخوانی و گفتمان دانشجویی ارائه نمود.
در ادامه حمیدالله نوروز، رئیس شورای ولایتی طی سخنانی کوتاهی از ابتکار پوهنتون خاتم النبیین (ص) غزنی در مورد گفتمان دانشجویی با موضوع صلح و مسابقه کتابخوانی قدردانی نموده و گفت برگزاری گفتمان دانشجویی با موضوع مهمی چون صلح تا جایی که من اطلاع دارم اولین بار در کشور بخصوص درغزنی است ایشان در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از سه نفر اول مسابقه کتابخوانی، پوهنتون خاتم النبیین (ص) غزنی را نیز به پاس خدمات ارزنده این مرکز علمی لوح تحسین اهدا نمود. این گفتمان با حضور چهار نفر از محصلین به عنوان کارشناس و تحلیل گر ، صلح را از دیدگاه اسلام، حقوق بین الملل و ضرورت آن برای افغانستان و نقش زنان در آوردن صلح آغاز گردید.
در پایان برنامه از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی نیز تقدیر به عمل آمد. قابل یادآوری است که مسابقه کتابخوانی چندی قبل با حضور بیش از صد نفر از محصلین دانشکده فقه و حقوق برگزار گردیده بود. که در این مراسم نفرات برتر مسابقه مورد تقدیر قرار گرفت .
آمریت فرهنگی_ تربیتی غزنی