به پیشواز ولادت رسول گرامی، افتتاح انجمن دانشجویان دانشکده فقه وحقوق شعبه غزنی

قوس ۲۰, ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۹:۳۸

به میمنت ومبارکی ایام ولادت با سعادت حضرت خاتم النبیین(ص) محمد مصطفی انجمن دانشجویان دانشکده فقه و حقوق شعبه غزنی پوهنتون خاتم النبیین با حضور وکلاء شورای ولایتی، اساتید، دانشجویان، رسانه های غزنی ومهمانان آغاز به کار کرد.
محفل با تلاوت آیات کلام الله مجید، پخش سرود ملی آغاز گردید، سپس استاد نعمت الله محقق سرپرست دانشکده حقوق ضمن خوش آمد گویی از حضور حاضرین به بیان ابعاد شخصیتی وجود پیامبر گرامی پرداخت وافزود تنها راه نجات ما از وضع موجود اقتدا به آن حضرت وتحقق اهداف والای آن رهبر یگانه است،‌ ایشان در پایان سخنانش ضمن توصیه به دانشجویان درباره استفاده از ظرفیت های انجمن، پشت کار داشتن را لازمه موفقیت این تشکل دانست.
دردامه گروه سرود لیسه عالی نورغزنه با خواندن مولودیه و سرود مورد تشویق حاضرین قرار گرفت، سپس مولوی قریشی استاد ثقافت اسلامی این شعبه، گفت ما در مقابل پیامبر گرامی سه وظیفه داریم محبت به پیامبروخاندانش، اطاعت از آن حضرت و شناخت اهداف شان،‌ ایشان افتتاح دفتر انجمن دانشکده حقوق را کار پسندیده دانست واز دانشجویان خواست که با هم دلی وهمکاری به فعالیت های خود ادامه دهند.
یکی از بخش های دیگر این مراسم، دکلمه و مقاله به ترتیب توسط دانشجویان عبدالمصور عمر و خانم علیار بود. سخنران پایانی این مراسم استاد عالی آمریت دانشکده فقه و حقوق این شعبه بود، وی گفت دانشگاه خاتم البیین(ص) که در راس آن اسلام شناس وبزرگ منادی وحدت حضرت آیت الله العظمی محسنی می باشد، افتخار دارد که این پوهنتون به نام زیبای پیامبرگرامی مزین است وبخود می بالد که اهداف پیامبرگرامی را دنبال می کند.
استاد عالمی در بخش دیگر از سخنانش به فعالیت های دانشکده فقه وحقوق دراین چند سال در غزنی اشاره کرد و گفت برگزای سه دوره محکمه تمثیلی، مسابقه کتابخوانی، گفتمان دانشجویی، برگزاری سمینار وتشکیل انجمن دانشجویی برخی از کارهای این دانشکده می باشد.
درپایان مراسم دفتر انجمن دانشکده فقه وحقوق با حضور اساتید و دانشجویان رسماً افتتاح و بازگشایی گردید.
آمریت فرهنگی_تربیتی غزنی